Agility

Agility är en fartfylld tävlingsgren. Alla hundar kan träna och tävla agility. Sedan 2017-01-01 har vi i Sverige 5 storleksklasser vilket innebär att även ritkigt små hundar och våra mindre stora hundar 43cm-50cm verkligen kan vara med och tävla! Mer inforamtion om tävlingar hittar du på agilitydata.se

På klubben har vi en hinderpark vi försöker hålla i bra skicka för att våra tränings och tävlingsekipage ska kunna träna bra och säkert. Hinder står alltid ute och oftast finns en bana eller kombination numrerad för bra träning. Under sommaren hjälps vi åt att flytta hinder så gräset blir klippt på ett bra sätt. Under vintern brukar vi anordna gemensam ridhusträning. Vi har även en facebook grupp som heter Finspångs agility där du alltid hittar senaste informationen om vad som är på gång!

Ansvarig agility: Eva Persson, eva.m.persson@finspong.com tel.0702253059

finsk lapphund hoppar hinder