Vägbeskrivning

Från Norrköpingshållet:

Kör väg 51 mot Finspång/Örebro. Ta vänster i första rondellen i Finspång och följ sedan vägen, som svänger tvärt åt höger efter ca 200 meter. Kör 200 meter till och ta sedan vänster in på en mindre väg. Stora skyltar visar vägen mot Golfbanan och Finspångs Brukshundklubb.

Du hittar oss bakom Golfbanan och Risinge Stugby. Kör förbi deras parkering och vidare över krönet i skogen. Till höger i gläntan ser du vår parkering, och lite längre bort vårt klubbhus. Där håller vi till!

Från Linköpings-/Örebro-hållet:

Kör väg 51 mot Finspång/Norrköping. Kör igenom hela Finspång tills du kommer till en rondell (vid en Circle K-mack). Ta höger i rondellen, och 200 meter senare sväng vänster i fyrvägskorsningen. Kör 900 meter och ta sedan höger in på en mindre väg efter Roger Perssons Bil AB (VW-försäljaren). Stora skyltar visar vägen mot Golfbanan och Finspångs Brukshundklubb.

Missade du den första rondellen så kan du istället köra höger i den allra sista rondellen, vid COOP Viberga. Följ sedan vägen när den svänger tvärt till höger efter ca 200 meter. Kör 200 meter till och ta sedan vänster in på en mindre väg. Stora skyltar visar vägen mot Golfbanan och Finspångs Brukshundklubb.

Välkommen!

Finspångs Brukshundklubb Klubbhuset, Viberga 612 02 Finspång