Våra instruktörer:

Sofia Jardviken

Allmänlydnad och rallylydnadsinstruktör.

Jag har tidigare haft flera rallylydnadskurser och även andra kurser så som viltspår, allmänlydnad, personspår och uppletande av föremål. I rally tävlar jag mina egna två welsh springer spaniel hundar i mästarklass men har också börjat om med en lånehund, Golden retriver sedan i juli 2015 och tävlar i fortsättningsklass med honom. Förutom detta gillar vi viltspår, Nosework och utställning. Jag har en pedagogisk kandidatexamen och även läst flera hundkurser på universitetet och varit naturbruksinstruktör för gymnasieelever.

Sofia instruktör

Eva Persson

Agilityinstruktör och Ungdomsledare

Jag tränar och tävlar agility med mina Shetland Sheepdog tikar Visa född -11, Zot född -16 och Nille född -17. Visa tävlar klass 3 och har tävlat SM i lag och individuellt under flera år samt i landslaget under 2016. Med tidigare hundar har jag även tränat och tävla både lydnad, spår och sök men nu är fokus helt på agilityn. I föreningsarbetet brinner jag lite extra för vår ungdomsverksamhet men även av att få till agilitytävlingar på hemmaplan. Att hålla kurser ger massor med kunskap man inte kan hinna få enbart genom sina egna hundar. Glädjen att få se ekipage hitta nyckeln i samarbetet är det som driver mig. Agilitykurser har jag haft sen mitten av 90-talet. Genom mitt eget tävlande och kursande för ledande instruktörer får jag ständigt nya kunskap inom agilityn och hundträning.

Eva-Persson

Carina Felix Gabrielsson

Agility och valp- allmänlydnadsinstruktör

Jag har två hundar: en pinscher Freija och en liten mellanpudel Gin. Jag har med Freija tävlat i blodspår, hon är nu mest sällskapshund på äldre dar. Gin tränar och tävlar jag lydnad, rallylydnad och agility med och hon har mycket energi som hon behöver få utlopp för!

Carina2018

Sari Hjerppe

Allmänlydnadsinstruktör

Jag har tre hundar, Zelda (chinese crested powderpuff), Alistair (isländsk fårhund) och minstingen Tali (isländsk fårhund).

Jag tränar och tävlar i Rallylydnad med Zelda och Alistair.

2BEA4FD5-A510-4C8E-A059-793FCF845E70