Våra instruktörer:

Alicia Bachmann

Agilityinstruktör

Jag blev instruktör våren 2019 men har tidigare varit hjälpinstruktör i Norrköpings Hundungdom. Intresset för agility har varit stort sen jag gick på Himmelstalundsgymnasiets Hundlinjen tillsammans med min engelska springer spaniel Lily. Med Lily tävlade vi upp till Avancerad nivå. För tillfället har jag ingen hund, men hundintresset är fortfarande mycket stort. Ett annat stort intresse är rallylydnad där jag även skulle vilja bli instruktör.  Jag brinner lite extra för rallylydnad, men gillar både agility och rally. Båda sporterna är fantastiskt roliga att köra tillsammans med sin hund eftersom båda handlar om samarbete mellan hund och förare.

Alicia instruktör

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

Sofia Jardviken

Allmänlydnad och rallylydnadsinstruktör.

Jag har tidigare haft flera rallylydnadskurser och även andra kurser så som viltspår, allmänlydnad, personspår och uppletande av föremål. Just nu är jag inte aktiv instruktör men haft lite prova på grejer på klubben och hjälpt till.  I rally, viltspår och utställning tävlar jag Zune som kom till oss i februari 2020. Han är en Miniature American Shepherd. Jag har sedan augusti 2020 en mellanpudelvalp hemma och vi siktar även där på rallylydnad, utställning och viltspår i första hand.

Jag har en pedagogisk kandidatexamen och även läst flera hundkurser på universitetet och varit naturbruksinstruktör för gymnasieelever.

Instruktör Sofia J

Eva Persson

Agilityinstruktör och Ungdomsledare

Jag tränar och tävlar agility med mina Shetland Sheepdog tikar Visa född -11, Zot född -16 och Nille född -17. Visa tävlar klass 3 och har tävlat SM i lag och individuellt under flera år samt i landslaget under 2016. Med tidigare hundar har jag även tränat och tävla både lydnad, spår och sök men nu är fokus helt på agilityn. I föreningsarbetet brinner jag lite extra för vår ungdomsverksamhet men även av att få till agilitytävlingar på hemmaplan. Att hålla kurser ger massor med kunskap man inte kan hinna få enbart genom sina egna hundar. Glädjen att få se ekipage hitta nyckeln i samarbetet är det som driver mig. Agilitykurser har jag haft sen mitten av 90-talet. Genom mitt eget tävlande och kursande för ledande instruktörer får jag ständigt nya kunskap inom agilityn och hundträning.

Eva-Persson

Sari Hjerppe

Allmänlydnadsinstruktör

Jag har tre hundar, Zelda (chinese crested powderpuff), Alistair (isländsk fårhund) och minstingen Tali (isländsk fårhund).

Jag tränar och tävlar i Rallylydnad med Zelda och Alistair.

2BEA4FD5-A510-4C8E-A059-793FCF845E70