Medlemsavgift: 545:- per år (familjemedlem 175:-) löpande 1årigt medlemskap
Bankgiro: 458-4652 ange medlemskap
Var noga med att fylla i alla uppgifter vi behöver i ett mail till:

Eva.m.persson@finspong.com

Vilka de uppgifterna är ser du nedanför.
Helbetalande (545kr/år) •ditt namn •din adress •ditt telefonnummer •ditt personnummer
Familjemedlem (175 kr/år) •ditt namn •din adress •ditt telefonnummer •ditt personnummer •helbetalandes namn •helbetalandes adress •helbetalandes medlemsnummer
Delbetalande (150 kr/år) •ditt namn •din adress •ditt telefonnummer •ditt personnummer •ditt medlemsnummer i annan klubb och vilken annan klubb det gäller. Alternativet delbetalande gäller dig som redan är SBK-medlem och önskar vara medlem i ytterligare en eller flera lokal-/ras-klubbar.

Fortsatt medlemskap: för kommande år får du automatiskt ett inbetalnignsavi från SBK centralt när ditt löpande medlemskap närmar sig sitt slut.

Är du mellan 6 och 25 år?
Bli medlem hos Sveriges Hundungdom och välj Svenska Brukshundklubben som din specialklubb. Du får då två medlemskap i ett.
Ungdomsmedlem (300 kr/år) medlemsavgift betalas ej in direkt till FBKs bankgiro.

Du registrerar ditt medlemskap här:
Välj en lokal hundungdomsklubb nära dig och sedan Svenska Brukshundklubben som din specialklubb.

Vad ingår i ett medlemsskap i Finspångs BK?

Finspångs Brukshundklubb (FBK) har runt 200 medlemmar som ägnar sig åt allt från bruks till agility och lydnad.
Medlemmar i FBK erhåller: •Löpande medlemskap 1 år i taget med:

Tillgång till vårt lokala kursutbud •Tillgång till FBKs klubbområde •Trivselkvällar och annat kul i klubbens regi
Du behöver inte vara anmäld till en kurs för att bli medlem i lokalklubb (och därigenom automatiskt medlem i SBK och även berättigad till de centrala förmånerna). Fördelen med att bli medlem även om du inte går en kurs är att du är välkommen att träna på klubbens mark och njuta av alla andra förmåner medlemsskapet ger dig. Sätt in pengar på vårt bankgirokonto (se rutan till höger) och bifoga dina personuppgifter (se nedan) så är det klart!
Är du inte tidigare medlem men vill gå en kurs på brukshundklubben (se fliken "Kurser") så måste du vid kursstart även betala en avgift för att bli medlem i din lokalklubb (och därigenom automatiskt i SBK och berättigad även till de centrala förmånerna.)
Genom ditt medlemskap i Finspångs Brukshundklubb blir du automatiskt medlem i SBK och får år 2 en medlemsavi att betala direkt från SBK när ditt medlemskap närmar sig sitt slut.