Medlemskap & avgifter

Som medlem i Svenska Brukshundklubben betalar man för två medlemskap. Ett förbundsmedlemskap och ett medlemskap i lokalklubb (t ex Finspång BK) eller rasklubb som tillhör SBK (se nedan). Förbundsmedlemskapet måste alltid vara giltigt, går det ut "försvinner" övriga medlemskap. Du har bara ett förbundsmedlemskap och kan till det koppla flera medlemskap i lokalklubbar eller rasklubbar.

I ditt medlemskap ingår en personolycksfallsförsäkring.
På SBK:s hemsida hittar du mer information om vad som ingår: Medlemserbjudanden, Medlemstidning m.m.

545 kr/år - Ordinarie medlem

Du är ny medlem i Svenska Brukshundklubben/Finspångs BK och betalar förbundsavgift + lokal avgift. Löpande 1-årigt medlemskap. Du betalar direkt till SBK enligt information i web-anmälan och får automatiskt betalningavi nästa gång det är dags att betala.

150 kr/år - Delbetalande medlem

Du har ett medlemskap i någon av SBK:s rasklubbar (se nedan) eller i någon annan brukshundklubb, där förbundsavgiften är betald. Ange ditt 6-siffriga medlemsnummer när du ansöker om medlemskap per mail direkt till vår medlemsansvariga - se info nedan. Du har sedan samma medlemsnummer i alla klubbar du är med i. Delbetalande gäller dig som redan är SBK-medlem och önskar vara medlem i ytterligare en eller flera lokal-/ras-klubbar.

175 kr/år - Familjemedlem

Du bor på samma adress som en ordinarie medlem i Finspångs BK. Ange medlemsnumret när du ansöker om medlemskapnär du ansöker om medlemskap per mail direkt till vår medlemsansvariga - se info nedan. Du betalar ingen förbundsavgift och du får inte tidningen Brukshunden.

Bankgiro: 458-4652 ange medlemskap
För att bli familjemedlem eller delbetalande medlem fyll i formuläret på hemsidan och betala direkt till Finspångs BRukshundklubb enligt anvisningar här.

Fortsatt medlemskap: för kommande år får du automatiskt ett inbetalnignsavi från SBK centralt när ditt löpande medlemskap närmar sig sitt slut.

Är du mellan 6 och 25 år?
Bli medlem hos Sveriges Hundungdom och välj Svenska Brukshundklubben som din specialklubb. Du får då två medlemskap i ett.
Ungdomsmedlem (300 kr/år) medlemsavgift betalas ej in direkt till FBKs bankgiro.

Du registrerar ditt medlemskap här:
Välj en lokal hundungdomsklubb nära dig och sedan Svenska Brukshundklubben som din specialklubb.

Medlemsansökan

För dig som vill blir ordinarie medlem eller ungdomsmedlem klicka på länken nedan.

För dig som vill bli familjemedlem eller delbetalande medlem använd formuläret nedan.

Fält märkta * är obligatoriska uppgifter

När din avgift är registrerad på vårt Bg-konto lägger vi in dig i SBK:s medlemsregister. Ditt medlemskort skickas via e-post till den mailadress du angivit.

Som medlem hos oss får du:

• Tillgång till vårt lokala kursutbud
  • Tillgång att träna på FBKs klubbområde även när du inte går kurs
  • Trivselkvällar och annat kul i klubbens regi
  • Kontakt med kunniga instruktörer och ledare
  • Tävla för Finspångs BK i hundsporter
  • 8 nummer/år av tidningen Brukshunden
  • Många nya vänner och bekanta med det gemensamma intresset för hund!

Du behöver inte vara anmäld till en kurs för att bli medlem i lokalklubb (och därigenom automatiskt medlem i SBK och även berättigad till de centrala förmånerna).

Är du inte tidigare medlem men vill gå en kurs på brukshundklubben (se fliken "Kurser") så måste du vid kursstart även betala en avgift för att bli medlem i din lokalklubb (och därigenom automatiskt i SBK och berättigad även till de centrala förmånerna.)

Genom ditt medlemskap i Finspångs Brukshundklubb blir du automatiskt medlem i SBK och får år 2 en medlemsavi att betala direkt från SBK när ditt medlemskap närmar sig sitt slut.
Medlemmar i Finspångs BK erhåller: Löpande medlemskap 1 år i taget.