Träningskvällar

Gemensam träning annonseras på vår facebooksida.

Från och med torsdag 24:e januari (2019) kör Sune och Ove träningskvällar kl.18. (eventuella ändringar meddelas på facebook)

ALLA medlemmar är välkomna ut oavsett vad det är man vill träna på, våran appellplan är stor och vi samsas om utrymmet. Vill man bara komma ut för att ta en fika och umgås en stund så är ni lika välkomna för det   Var inte blyga för att fråga någon klubbkamrat om det är något ni behöver ha hjälp med i träningen, det finns alltid någon som kan hjälpa till.

Vissa kvällar har vi träningstävling, men det hindrar ingen som vill åka ut och träna men inte vill delta på träningstävlingen. Vi samsas även dom kvällarna om platsen på appellplanen och ser gärna att det rör sig både människor och hundar omkring oss på planen och som gör olika aktiviteter.

VI SES