Välkommen till oss i Finspång

Finspångs Brukshundklubb är en aktiv hundklubb som bedriver sin verksamhet efter SBK´S mål och värderingar.

Hos oss finner du bra möjligheter att träna det mesta så som lydnad, bruks, agility, rallylydnad och utställning. Egenträning sker i mån av plats och om det är kurs, i samförstånd med ansvarig instruktör, kolla gärna Kalendern. Följ oss även på Facebook. FB1

Alla aktiviteter sker i samarbete med:

sfr-logo

Välkommen på årsmöte söndag 17:e februari kl.16!

Har du inte fått info per Mail hör av dig till eva.m.persson@finspong.com så vi kan uppdatera dina uppgifter i medlemsregistret!

Under vintern är det sparsamt med aktiviteter på klubben. Vi planerar för vårens kurser och kommer med information så snart vi har info. Mars april gissningsvis kommer kurserna igång igen. Så håll ögonen öppna!

Ridhusträning Agility börjar söndag 2:a december se info under agility!

Allmänlydnadspromenad söndag 3/2 (2019) kl.10:00

Hejsan alla medlemmar!
Söndagen den 3 februari kl 10 tänkte vi hålla en allmänlydnadspromenad. Vi går en skogspromenad med några stopp för nyttiga övningar.
Efter promenaden äter vi gemensam lunch i klubbstugan som består av potatis och purjolökssoppa med smörgås till. Självklart blir det kaffe på maten.
Instruktörer blir Mia Gårdman och Eva Persson som får hjälp av Jonna Stigh och Carla van Linge
Kostnad 120kr som betalas på plats eller via swisch.
Passa på och va med för jag lovar att vi får trevligt och att era hundar kommer va nöjda efter.
Anmäl till Mia Gårdman via facebook
Hoppas vi ses
I samarbete med Studiefrämjandet

Ungdom startar vårterminen 2019 någon gång under april!

SKOTTRÄNING
Kontakta någon ur tävlingsssektorn te.x. Linda Karlsson, Mia Gårdman, Anders Olsson för tillgång till pistol och skott.

Viktig information från SBK finns här

Du har som medlem i SBK rabatt på Anicura i Östergötland

VÅRA SPONSORER I KLUBBEN ÄR

agria_djurforsakring_800

Logga Anicura

Arken Zoo

Andersson_Baggman Logga med tel och www

Vi finns även på facebook, klicka på loggan så kan ni logga in där!

images

Vi samarbetar även med:

sfr-logo

Se min stamtavla

Sidan senast uppdaterad: 2019-01-09

PLANERADE KURSER - 2019

Studiecirkel - Rallylydnad, start 16/1-19

Baskurs - start 21/1-19 FULL

Önskemål finns på:

Agility Nybörjarkurs

Agility Fortsättning

Vardagslydnad

Allmännlydnad

Tävlingslydnad

Eftersom vi håller till utomhus fortgår kurserna nomalt från och med mars tidigast och fram till november. Välkomna med intresseanmälningar!

TÄVLINGAR 2019

• Appell Spår 6/4